Quantcast
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog  0 0
 • 11/10/19--00:45: Rentoa isänpäivää
 • Tarmon tyyliin rentoa ja hyvää isänpäivää kaikille isille!

  10.11.jpg


  0 0
 • 11/13/19--21:31: Fix-rekisteriin
 • Into täytti tosiaan elokuussa jo kaksi vuotta, mikrosirutus sille laitettiin ensimmäisen rokotuksen yhteydessä ihan pentuna. Mutta ihan nyt vasta luin koiramme-lehdestä, että myös monirotuinen tai rekisteröimätön koira kannattaa rekisteröidä kennelliiton tunnistusmerkintärekisteriin. Siispä rekisteröinti vireille!

  Rekisteröinti onnistui helposti kennelliiton omakoira- palvelun kautta, johon sitten liitteeksi tarvittiin kopio koiran tunnistemerkintätodistuksesta tai rokotuskirjasta, missä näkyy sirunumeron lisäksi päivä milloin siru laitettiin/tarkastettiin ja kuka sirun laittoi/tarkasti.  

  fix.jpg


  Hinta oli kennelliiton jäsenelle 22e. Rekisteröinti valmistui tosi nopeasti, ja omistajatodistus tuli samalla sähköpostiin. Postitse saapuu vielä koiran tunnistekirja. Mielestäni helppoa, nopeaa ja vaivatonta.

  kennelliitto.jpg

  (kuvat kennelliitto)


  Mukavaa torstaita!


  0 0
 • 11/25/19--21:09: Synkkä marraskuu
 • Kutakuinkin kaikki lumi on sulanut ja sen myötä pimeys tuntuu olevan ihan jatkuvaa..kirkasvalolampusta on nyt paljon iloa. Tässä valossa valokuvaaminen on hyvin haastavaa, muutama tunti valoisaa aikaa on syytä hyödyntyntää jos mahdollista. 

  Joulua odotellaan ja kohta syytä hankkia kaikille pojille joulukalenterit, josko emäntäkin saisi omansa.

  Mukavaa tiistaita ja viikon jatkoa!

  26.11.jpg

   

  26.11%201.jpg

   

  16.11%202.jpg

   

  16.11.jpg

   

  Ollaan me leikittykin aina välillä..

  16.11%204.jpg

   

  26.11%202.jpg

   

  Leikkiä Inton kanssa (inton halusta..=)

  26.11%203.jpg

   

  Toivo

  16.11%201.jpg

   

  16.11%203.jpg


  0 0

  Eilen kuulin radiosta tosi mielenkiintoisesta jutusta. Kainuulaisen lypsykarjatilan pihattonavetan tapahtumia pystyy seuraamaan livenä eilisestä torstaista seuraavaan tiistaihin asti. Tilalla on yli 70 lehmää ja lypsämisen hoitaa robotti, poikimisia on luvassa (yksi vasikka ainakin jo saatiin), paljon mielenkiintoista katseltavaa, vetää vertoja norppa livelle ja tosi mielenkiintoista seurata oikean tilan arkea, 360 astetta kuvaavaa kameraa pystyy kääntelemään oman mielen mukaan. Suosittelen kurkkaamaan, myös mieltä askarruttavista asioista maidosta tai lehmistä voi kysyä tuolta kautta.

  Joko navettalive on sinulle tuttu?

  yle%202.jpg

  (kuva Elisa Kinnunen/Yle)


  yle.jpg


  Myös vasikoiden touhuja on kiva katsella!

  yle1.jpg

  Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!  0 0

  Vuosi lähenee loppuaan,tänään on joulukuun ensimmäinen päivä ja joulukalenterista aukesi ensimmäinen luukku. Into vaikutti tyytyväiseltä kalenterin sisältöön..-"Saako avata useamman luukun kerralla?", se varmasti tuumasi. Kisut eivät tällä kertaa omaa kalenteriaan saaneet sillä sellaista ei meidän "kylän" tarjonnasta löytynyt, mutta herkutellaan sitten ihan muuten, kiinnostusta herätti kyllä Inton kalenteri myös kisujen keskuudessa.

  -"Joko avataan?"

  joulukalenteri.jpg


  "-Onko täällä meillekin jotain"?

  joulukalenteri1.jpg


  Rauhaisaa ensimmäistä adventtisunnuntaita!


  0 0
 • 12/02/19--03:10: Taavin touhuja
 • Tällä kertaa koko postaus ihan kokonaan Taavista, poitsu kun oli niin osuvasti asettautunut pöydälle tietokoneen viereen, jossa valo kuvaamista varten paras tässä taloudessa. Kuvaushan ei tietenkään ole kivaa tekemistä ilman leluhuiskaa tai vähintäänkiin herkullista palkintoa. Nyt ei kylläkään tullut kumpaakaan vaan rapsutuksia, ja nekin ilmeisesti loppui liian nopeasti Taavi-herran mielestä.

  2.12%201.jpg


  -"Mitä menikö siinä pikkulintu ikkunan ohi"?

  2.12%202.jpg


  "-Miltä se maailma näyttää näin väärinpäin katsottuna?"

  2.12.jpg


  Pienet pesut välillä...

  2.12%203.jpg


  Leipomista tassuilla..."-Joko se kuvaaminen riitti"? 

  2.12%204.jpg

  Mukavaa maanantaita ja alkanutta uutta viikkoa!


  0 0
 • 12/03/19--19:19: Marraskuun yhteenveto
 • Vuosi lähenee loppuaan, on aika tehdä yhteenvetoa marraskuun liikkumisesta. Tässä kuussa asettamani tavoite 400km ei täyttynyt. Realistisempi tavoite onkin tuo 350km, joten asetan sen myös joulukuuksi. Valoisana vuodenaikana kilometrejä kertyy kuin huomaamatta enemmän; täällä maalla kun auraamattomat, liukkaat ja katuvalottomat tiet ovat välillä ihan haaste tai ainakin hidaste!

  Reipasta joulukuuta!

  marraskuu1.jpg

   

  yhteenveto

  marraskuu.jpg


  0 0
 • 12/04/19--19:32: Kuvia viime viikonlopulta
 • Viime viikonloppuna oli kaunis aurinkoinen pakkassää. Mukava oli ulkoilla ja samalla ottaa myös muutamia ulkokuvia. Nyt sitten taas onkin plusasteita ja vettä sataa, joten pikku pakkasia odotellessa.

  Mukavaa torstaita!

  30.11%201.jpg


  30.11%206.jpg


  30.11.jpg


  30.11%207.jpg


  30.11%208.jpg


  30.11%202.jpg


  30.11%203.jpg


  30.11%205.jpg


  30.11%204.jpg
  0 0

  Niemennokan väki toivottaa rauhaisaa itsenäisyyspäivää

  itsen%C3%A4isyysp%C3%A4iv%C3%A4.jpg

  (Kynttilä oli hetken kuvausrekvisiittana valvotusti, ja siirrettiin lyhtyyn kuvien jälkeen..)


  0 0
 • 12/10/19--05:05: Askatelu innostusta
 • Himmeli

  Toissa jouluina innostuin modernin himmelin tekoon. Sen yhden kappaleen tehtyäni innostui hiipui ja tarvikkeet olivatkin pari vuotta varastoituna. Nyt sitten taas heräsi innostus kaivaa tarvikkeet esiin ja tehdä viimein myös omaan kotoon himmeli joulun tunnelmaa tuomaan. Näin kissataloudessa kun koristeet pöydillä ovat haastavia niin suosinkin ripustettavia juttuja ja tämä himmeli esimerkiksi on kiva tunnelmaa tuova koriste. Lopputulokseen olen taas tyytyväinen. Jemmasta löytyi kauniita oranssisia helmiä, jotka olivat odottaneet sopivaa käyttöä. Sopivat hyvin tähän himmeliin sillä näyttävät kivasti punaisilta ja näin jouluisilta. Nopeasti muistui tekniikka mieleen kun ohjeen netistä etsin. Aika näpräystä, mutta nopeasti tulee valmista. Ohjeeseen olisi tarvinnut pidempiä pillejä, mutta inprovisoin ohjetta näiden minulla olevien pillien mukaan. Vielä olisi pillejä vaikka ja kuinka jäljellä, jos tekisi taas jouluviemisiksi yhden. Kisuja olisi kovasti kiinnostaneet niin pillit, langat kuin helmetkin. Mutta tällä kertaa ei niitä saanut leikkikaluiksi.

  Tarvikkeet ovat hyvin yksinkertaiset: pillejä, lankaa, neula ja helmiä tai muita koristeita oman fiiliksen mukaan.

  himmeli.jpg


  Eikö nämä olekaan meille?Jos yhden ihan nopeasti nappaan!

  himmeli2.jpg


  Valmiita kuvioita odottamassa kokoamista..

  himmeli2.jpg


  Ja valmis himmeli

  himmeli3.jpg

  Mukavaa tiistaita!